Installeer een virusscanner op uw PC!

Door een virusscanner te installeren op uw computer of notebook kunt u er voor zorgen dat uw computer beveiligd is tegen virussen en bedreigingen. U computer krijgt hier dagelijks mee te maken en alleen u kunt hier actie op ondernemen. Virussen kunnen zich op diverse manieren nestelen op uw computer. Deze kunnen via e-mail, via een website of via andere computers in uw netwerk.

Bescherm uw PC
U kunt uw computer of notebook eenvoudig beschermen tegen virussen of bedreigingen. Er zijn twee keuzes die u nu kunt maken. U kunt er voor kiezen om een gratis virusscanner te downloaden en te installeren op uw computer. Een gratis antivirus product zorgt voor een basis bescherming van uw computer. Het zorgt er voor dat uw computer constant gescand wordt op inkomende bedreigingen. Deze worden automatisch in een geïsoleerde omgeving geplaatst waarna u kunt kiezen wat u wilt doen met de bedreiging.

Premium antivirus
De andere optie die u heeft is het aanschaffen van een betaald antivirus pakket. Deze premium pakketten zorgen voor een optimale beveiliging van uw computer. Deze pakket kunnen bedreigingen gerichter aanpakken. Daarnaast profiteert u bij deze pakketten van extra features zoals spamfilters, ouderlijk toezicht, webshield, beveiliging voor internetbankieren en beveiliging tegen phishing.

Neem contact met ons op voor de betaalde antivirus pakketten.

Nog geen reacties

Plaats een reactie