Referenties

Weer alles snel en vakkundig up to date.
Als vanouds weer prima service!
Ralph nogmaals bedankt.

E.Mollen-Ament, Valkenswaard

Het oplossen van het probleem (geen internet) is geheel naar wens gegaan. Ik heb nu een internetverbinding zonder lang te moeten wachten op de verbinding. Mijn vragen werden ook netjes beantwoord.

I.A. Bulle-Kilian , Valkenswaard

Na een crash van mijn Harde schijf een supersnelle actie van MobieleComputerService.nl! Binnen een paar uur weer een werkbaar systeem. Bedankt!

Rob Zeijen, Praktijk Dommelen
http://www.praktijkdommelen.nl

Storingen komen altijd ongelegen! Dan is het fijn te weten dat MobieleComputerService.nl voor je klaar staat!

Luk Leclercq, Agalef, Valkenswaard
http://www.agalef.nl

Ik heb enkele maanden geleden een nieuwe pc gekocht bij MobieleComputerService.nl.
Hij heeft de computer samen gesteld naar mijn wensen op maat. Perfect, alles werkt prima, ik ben zeer tevreden!
Ik raad iedereen aan die een pc nodig heeft om naar hem te gaan Hij maakt alles naar wens en zeer goed.

Theo Jansen, Dommelen

En weer ben ik zeer tevreden. Ralph is net geweest en alles werkt weer. Ik ben al klant bij Ralph vanaf het eerste uur en ben nog nooit teleurgesteld.
Heel fijn is het nu om online een afspraak te kunnen maken. Zelf een dag en tijd uitkiezen, werkt perfect!
Ralph komt altijd zijn afspraken na en mocht het een keer tegenzitten in het verkeer, laat hij dat altijd weten met een telefoontje.
Ik hoop nog heel lang van Ralph zijn diensten gebruik te mogen maken.

Marjo vd Boer, Dommelen

MobieleComputerService.nl is een betrouwbaar en deskundig adres op het gebied van computers en aanverwante zaken. Goede en snelle service en Ralph weet exact waar hij het over heeft en kan vrijwel alles oplossen op dit gebied. Heel erg fijn ook die service aan huis zodat je niet zelf met van alles moet gaan “rommelen”. Zelf zit ik behoorlijk in de problemen als er iets mis is met de PC . Ralph is al een aantal keren een ware redder in de nood gebleken. Niet lang geleden heeft hij ook mijn hele configuratie vernieuwd en het werkt allemaal prima.
Aan een aantal mensen in mijn omgeving heb ik MCS dan ook zonder enige aarzeling als een betrouwbaar en deskundig adres aanbevolen.
Ralph, ga zo door en veel succes verder. We zijn blij met je.

E. Mollen-Ament, Valkenswaard

Mijn ICT ondersteuning moet altijd up to date en perfect in orde zijn. En als er een keer iets niet naar behoren functioneert wil ik snel geholpen worden. Al vele jaren is Ralph mijn steun en toeverlaat, hij adviseert mij op maat, is snel beschikbaar als dat nodig is, prima service en vriendelijke prijzen. Een betrouwbare partner die ik niet graag zou missen!

Rob Spit, Rob Spit interimmanagement
http://www.RobSpit.nl

wat ik als ZZP ‘er erg waardeer is de vlotte assistentie die jullie willen en kunnen bieden; dat is prettig en voelt als ” collega’s onder mekaar”.

Luk Leclercq, Agalef - Eigenaar
http://www.agalef.nl

MobieleComputerService.nl (Ralph) onderhoud mijn thuis communicatie electronica en software reeds vele jaren. Ralph doet dit naar volle tevredenheid. Het is begonnen met een PC en later is daar de digitale TV, WIFI, NAS en de tablet bij gekomen. Omdat ik vaak vanuit huis werk is betrouwbaarheid van mijn internet aansluiting erg belangrijk. Ralph zorgt voor een betrouwbare internet omgeving in mijn huis en mocht er onverhoopt toch een probleem zijn dan is het snel door Ralph opgelost.

Jack Verouden, Dommelen

Zeer goede website, overzichtelijk en heel duidelijk.
Prijzen zijn goed en de service is ook heel goed.
Ga zo door en heel veel succes.

Bert Janssen, Adams Montage
http://www.reklameverlichting.nl

Sinds een jaar hebben wij als stichting webhosting en e-mail van Mobielecomputerservice.nl Wij vinden het belangrijk als lokale stichting om ook lokale bedrijven in te schakelen. Zo kwamen wij uit bij Ralph Slegers van MobieleComputerService.nl
Hij heeft ons uitermate goed geadviseerd over de mogelijkheden en als er problemen waren was het binnen een uur opgelost! De prijs/kwaliteit verhouding zoals Ralph zijn diensten aanbied zie je bijna nergens meer!

M. de Jong, Stichting Leo, Penningmeester